Op zoek naar brandwerende stalen deuren?

brandwerende stalen deuren
Stalen deuren.
Voor vrijwel alle toepassingen heeft Hörmann een oplossing. Deze deuren vinden veelal hun gebruik in de industrie maar ook voor woningbouw en appartementen hebben we een aantal deuren. De toepassingen die kunnen zijn binnendeuren universele deuren veiligheidsdeuren en brandwerende deuren. Bovendien is er ook een gamma aluminium deuren zijnde de zijdeuren voor sectionaaldeuren mét hetzelfde uitzicht binnendeuren en huisdeuren. Als toeleverancier van enkele grote staalconstructeurs en aannemers heeft Vos Poorten verschillende uitvoeringen en standaardmaten op stock. Vraag tijdig naar de nodige inbouwmaten en profiteer van de snelle levering/afhaling uit stock. Hörmann stalen deur MZ. Dé deur bij uitstek voor nooduitgangen en deuren met normaal gebruik zoals bijvoorbeeld kelderdeuren. Standaard met hoekkozijn slotkast en krukset is dit een reeds een goed uitgeruste deur voor een schappelijke prijs.
Staal Fire Doors.
Brandwerende deur KONE N.V.
KONE fabriceert installeert en onderhoudt alleen brandwerende deuren die conform zijn aan de geldende wetten en die beantwoorden aan de strenge normen van de verzekeringsmaatschappijen. Deze deuren zijn zodanig ontworpen dat zij in ieder type gebouw kunnen geïntegreerd worden waar brandbeveiliging van het hoogste belang is. Commerciële gebouwen Industrie ziekenhuizen Kantoren. Onze stalen deuren garanderen u een verhoogde veiligheid en een langere brandweerstand. Iedere deur wordt op maat gemaakt.
REI Projects Uw partner in brandbeveiliging.
Zorgnet Vlaanderen ongerust over psychiatrisch centrum Zorgnet. Zorginstelling Parnassia Groep onder toezicht in Nederland. Project Antwerpen Goed Arthur 2013. Brandwerend schilderwerk op staal. Project Brussel Manhattan View Water View 2013.
Deuren ODS geveltechniek.
Economy 50 EW60 deuren. Economy 60 EW60 deuren. Janisol 2 EW60 en EI30 deuren. Janisol C4 EI60 en EI90 deuren. Janisol C4 EI60 en EI90 wanden. Jansen brandwerende stalen deuren. Brandwerende Jansen deuren uit staal moeten bij een brand gedurende een X periode de verspreiding van vuur en rook voorkomen. Hiervan zijn de klaseringen EW30 EI30 EW60 EI60 en EI90 het meest gangbaar. Een Stalen Jansen branddeur zal verderre verspreiding van vuur tijdelijk voorkomen. Maak uw keuze in het menu links naast dit veld.
Decran start.
Decran is producent van stalen deuren en stalen schrijnwerk voor industriële semi-industriële en openbare toepassingen. Alle producten worden op maat gemaakt en door onze eigen plaatsingsdienst geïnstalleerd.
Brandwerende deuren en puien Novoferm.
Service Monteur regio Noord Holland 22-11-2016. Ik wil graag contact. U bevindt zich hier Producten / Brandwerende deuren en puien. Brandwerende deuren en puien. Als u brandwerende deuren in een constructie gaat toepassen moeten deze in de eerste plaats voldoen aan de eisen zoals vastgesteld in het Bouwbesluit en de toegekende brandwerende eis. Wij helpen u graag om tot een juiste keuze te komen die aan de geldende normen en wetgeving voldoet en een specifieke brandwerendheid garandeert. Branddeuren garanderen een bepaalde brandwerendheid en zijn onderdeel van een constructie die een scheidende functie heeft. Met andere woorden ze zijn onderdeel van een wandconstructie tussen brandcompartimenten in een gebouw.
TSIW Turnhoutse Schrijn Interieurwerken.
Als partner van Janssen Ramen is TSIW. ook ondergebracht op dezelfde locatie. Neem ook een bezoekje aan Janssen Ramen. TURNHOUTSE SCHRIJN INTERIEUR WERKEN. Veedijk 46 2300 Turnhout. T 32 14 48 02 40. F 32 14 42 02 86. Copyright 2011-2013 TSIW Turnhoutse Schrijn Interieurwerken.
Stalen ramen en deuren Forster staalschrijnwerk Dejond Belgisch verdeler van Forster.
Home Systemen voor Bouw en Architectuur Staalschrijnwerk Forster. Stalen profielen voor ramen deuren en vliesgevels. Profielsystemen in staal of inox voor de constructie van beglaasde ramen deuren en gevels. Al dan niet kogelwerend brandwerend inbraakwerend en met of zonder thermische onderbreking. Forster profielen zijn bijzonder geschikt voor de bouw van kantoren ziekenhuizen scholen banken hotels en andere openbare instellingen. We help building your creations! Alle informatie over deze profielen inclusief downloadbare technische fiches en lastenboeken zijn terug te vinden op onze nieuwe Forster-unico website. documentatie van alle reeksen. Forster projecten in België.
NIEUW Brandwerende en akoestische stalen deuren Cartoflex Windows.
Cartoflex Windows Over ons Nieuws NIEUW Brandwerende en akoestische stalen deuren. NIEUW Brandwerende en akoestische stalen deuren. dinsdag 15 november 2011. Via Ultima ARP Doors kunnen we nu ook een ruim assortiment stalen deuren aanbieden van topkwaliteit en dit aan erg scherpe prijzen. De brandwerende deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en hebben een weerstand tot 120 min de akoestische deuren bieden een geluidsisolatie tot 33 dB. Al onze stalen deuren beschikken over een CE-certificaat en werden getest in de labos van Weiss Profil. Meer informatie vindt u hier. Vraag een offerte aan.

Contacteer ons