Resultaten voor jansen profielen staal

jansen profielen staal
Janisol Arte ramen ODS geveltechniek.
De Janisol Arte profielserie is speciaal ontwikkeld voor renovatieprojecten zoals monumentale panden lofts in voormalige industriële gebouwen fabriekshallen pakhuizen etc. Deze typische bouwstijl ramen met ranke profilering laat zich met deze slanke geïsoleerde profielen vrijwel perfect reconstrueren. Janisol Arte is daarom de eerste keuze bij renovatieprojecten van stalen ramen. De profielen overtuigen door slanke aanzichtbreedten van slechts 25 en 40 mm. De gekozen grondstoffen staal en een glasvezelversterkte hoogwaardige kunststof garanderen een minimum aan warmteverlies bij een maximum aan stabiliteit. In deze profielen met een inbouwdiepte van 60 mm kunnen de gebruikelijke isolerende beglazingen zonder problemen ingebouwd worden.
Home ODS geveltechniek.
Bij ODS gaan we altijd voor de langetermijnrelatie zowel met onze klanten als onze toeleveranciers. Investeren in elkaar maakt dat je goed op de hoogte bent van wat er speelt en van wat er gewenst is. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste basis is om op verder te bouwen. Onze lokale markten hebben hun eigen eisen en wensen gebaseerd op het klimaat wet en regelgeving maar ook op architectuur en historie.
Turnhoutse Metaalwerken.
Onze eigen plaatsingsdienst verzorgt het laatse aspect na het ganse productieproces binnenshuis. 014/ 44 35 60. Profielsysteem in staal Jansen en Forster voor de constructie van beglaasde ramen deuren en gevels al dan niet kogelwerend brandwerend inbraakwerend en met of zonder thermische onderbreking. Na grondig staalstralen worden de constructies voorzien van een zinklaag door middel van een vlampistool. Daarna wordt polyesterpoeder elektrostatisch aangebracht en ingebakken in de oven. Ook de plaatsing van de producten wordt uitgevoerd door onze ervaren vakmannen. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles 100% correct geinstalleerd wordt.
Stalen ramen en deuren Forster staalschrijnwerk Dejond Belgisch verdeler van Forster.
Forster THERMFIX LIGHT vliesgevels. Thermisch geïsoleerde deuren en ramen. Hotel Crown Plaza Luik. Forster unico is een volledig nieuw en vooruitstrevend systeem van superslanke thermisch geïsoleerde profielen in staal en inox voor enkele en dubbele beglaasde deuren ramen en vaste kaders. De profielen worden volledig uit roestvrij staal samengesteld zonder synthetische milieu-onvriendelijke isolator dus 100% recycleerbaar. Door haar unieke strukturele opbouw beantwoordt deze technologie aan de hoogste technische en bouwfysische eisen Uf 1.9 W/m2 K. CE-markering volgens EN 14351-1. Thermisch niet-geïsoleerde ramen en deuren. Forster Norm is een profielreeks voor smalle thermisch niet-geïsoleerde vaste kaders ramen en deuren. Ook hefschuiframen of deuren kunnen met deze serie vervaardigd worden.
Jansen profielen Visser Techniek.
De geïsoleerde vorm van het profiel is esthetisch gelijk aan de niet geïsoleerde vorm. Er zijn ook meerdere Jansen Profielen die brandwerend zijn. Staal heeft een veel hogere smelttemperatuur dan bijvoorbeeld kunststof of aluminium. Hierdoor is dit het perfecte materiaal om een goede brandwerende constructie mee te maken. Renovatie met Jansen profielen. Er zijn ook profielen die gebruikt kunnen worden in de renovatie van oudere gebouwen. Het zijn slanke profielen die bijna altijd passen op de plaats van het oude zetwerk. Hierbij is het ook mogelijk om alle klassieke typen beweegbare delen zoals smalle draai stolp kiep of uitzetramen te realiseren.
Over Metals ODS Metals.
ODS voor de Constructiebranche. De afdeling ODS geveltechniek biedt met een complete lijn aan producten van het merk Jansen een totaaloplossing in stalen ramen deuren glasgevels koepels en lichtstraten. Onze stalen en inox Jansen profielen openen ongekende creatieve perspectieven. Ongeacht uw wensen het technisch projectbureau van ODS helpt u graag uw projecten te realiseren. Klik op deze link. ODS voor de Verspanende industrie. ODS Metals levert hoogwaardige materiaalkwaliteiten die bij uitstek geschikt zijn voor verschillende toepassingen in de verspaningsindustrie scheepvaart automotive en machinebouw. Ons assortiment bevat zowel gelegeerd als ongelegeerd staal RVS en aluminium. Naast het aanbieden van een zo uitgebreid mogelijk assortiment streven wij ook dagelijks naar een verbetering van onze dienstverlening. Deze gaat verder dan alleen het op tijd leveren van een product.
Janisol ramen ODS geveltechniek.
Janisol FB4 FB5 FB6 ramen. Moderne techniek met de echte uitstraling van staal. De lasverbindingen geven stalen Janisol ramen grote stijfheid. Dit maakt grote stabiele raamoppervlakten met slanke profielen mogelijk. Jansen kan Janisol profielen op aanvraag ook gebogen leveren. Hierdoor is het mogelijk om getoogde ronde of halfronde ramen te maken. Naast vaste ramen zijn er met het uitgebreide beslagassortiment van Jansen ruime mogelijkheden voor draai kiep draaikiep en stolpramen. Tevens is het met Janisol profielen mogelijk om Personal Profiles te creëren. Hierdoor kunnen Janisol ramen worden toegepast in zowel moderne architectuur als in renovatieprojecten. Janisol ramen Leverprogramma voor ramenfabrikanten. Janisol ramen Verwerking Montage. Janisol ramen CAD tekeningen.
Graafstra Oosterwolde Jansen.
De stalen en RVS Jansen profielen openen ongekende creatieve mogelijkheden. Staal is uiterst solide en vormvast. Dit maakt grotere glaspartijen mogelijk met smalle profielen zodat de architect maximaal kan spelen met lichtinval. Jansen standaard profielen Jansen Economy 50 Jansen Economy 60 Jansen Art 15. Jansen Janisol Jansen Janisol HI Jansen Janisol Arte. Jansen Economy 50 Jansen Economy 60 Jansen Janisol 2 Jansen Janisol C4. Jansen VISS Jansen VISS Fire.

Contacteer ons