Op zoek naar pivoterende deur?

pivoterende deur
Pivoterende deuren zonder omlijsting voor strak gevoel.
Een greep uit ons aanbod. Pivoterende deur met rubberwood schelp gelakt RAL9010. Pivoterende deur met rubberwood schelp gelakt RAL9010. Pivoterende deur in blokkader. Pivoterende deur in blokkader. Groeneweg 90 1790 Teralfene Affligem. 053 67 18 96. Volg ons op facebook. Maandag tot donderdag van 13u tot 18u. Zaterdag van 13u tot 17u. Zondag van 13u tot 16u. VERLOFPERIODE VANAF WOENSDAG 12/04 T.E.M.
Glazen binnendeuren Tips inspiratie.
Geen probleem deze deur kan je steeds openen met een duwtje waar je ook staat! Pendeldeuren werken met een veerdranger waardoor de deur vanzelf sluit. Pivoterende deur in glas. Een pivoterende deur is een blikvanger op zich omdat het weinig wordt gebruikt in woningen. Het scharnier zit hierbij niet aan de zijkant maar boven en onderaan in het midden van de deur. Hierdoor draait één stuk naar de ene kant en het tweede stuk naar de andere kant. Het oogt heel modern en heeft een ietwat industriële feeling. Een pivoterende deur kan eventueel ook in twee richtingen draaien zoals een pendeldeur. Onderstaande glazen pendeldeur met stalen kader werd gebruikt in House VM.
D'Hondt InterieurDeuren D'Hondt Interieur.
Plafondhoge deur met onzichtbaar deurkader en zwarte deurkruk. Plafondhoge pivoterende deur met zwarte handgreep. Plafondhoge pivoterende deur met zwarte handgreep. Plafondhoge pivoterende deur met zwarte handgreep. Gelakte of schilderklare onzichtbare schuifdeuren. Gelakte of schilderklare onzichtbare schuifdeuren. Gelakte of schilderklare onzichtbare schuifdeuren. Onzichtbare deur met barok patroon. Onzichtbare deur met barok patroon. Onzichtbare deur met barok patroon. Gelakte of schilderklare onzichtbare dubbele schuifdeuren. Gelakte of schilderklare onzichtbare dubbele schuifdeuren.
Pivoterende deur prijs mechanisme Tipsentricks.be. Pivoterende deur prijs mechanisme Tipsentricks.be.
Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat een pivoterende deur steeds vaker in trek is bij moderne woningen. Ontdek hier meer over de plaatsing voordelen en prijzen van een pivoterende deur. Wat zijn pivoterende deuren? Een pivoterende deur maakt gebruik van sterke scharnieren die in het deurvlak zelf geïntegreerd zijn. Hierdoor kunnen stijlvolle minimalistische deurconstructies gerealiseerd worden zonder dorpels of andere visueel storende elementen. Het deurvlak kan zeer breed worden gemaakt tot wel 2 meter en diverse afwerkingen zijn mogelijk. Pivoterende voordeuren kunnen uitgevoerd worden met een gestabiliseerde deurplaat maar glazen constructies met gedeeltelijke aluminium of stalen omlijsting zijn ook mogelijk. Pivoterende voordeuren worden altijd op maat gemaakt in overeenstemming met de architectuur van de woning.
Anyway Doors stelt centraal en excentrisch pivoterende deuren en glazen wanden voor architectura.be.
ARCHITECT STUDIEBUREAU OPDRACHTGEVER LEVERANCIERS EN FABRIKANTEN ORGANISATIE. Vacatures Zoek een job. Anyway Doors stelt centraal en excentrisch pivoterende deuren en glazen wanden voor. 04 december 2013 KEVIN MOENS. Anyway Doors stelt centraal en excentrisch pivoterende deuren en glazen wanden voor. Anyway Doors lanceert de nieuwe centrale of excentrische pivotscharnieren. Dezebeschikken standaard over een ingebouwde hightech comfortsluiting die actief in beide draairichtingen werkt. De scharnieren maken het mogelijk om een tot wel 150kg zware deur vederlicht te bedienen. De Anyway-filosofie laat eveneens toe de deur in alle mogelijke richtingen te laten draaien. Bij een centrale pivot opstelling kan de deur dus oneindig rond draaien.
Anyway brengt nieuwe collectie pivoterende deuren op de markt Interieur Ik Ga Bouwen.be.
Het deurenmerk Anyway brengt een nieuw gamma centraal en excentrisch pivoterende deuren en glazen wanden op de markt. Wie de collectie wil bekijken kan terecht op Batibouw.
Deurblad Pivoterende Deur 256542 DeurenHuis.be.
U bent hier Home Products Deurblad Pivoterende Deur 256542. Deurblad Pivoterende Deur 256542. Deurbladsluiting zonder zichtbare scharnieren. Scharniert op een pivot onder en bovenaan het deurblad in de doorgang. De 2 pivots vervangen de 3 klassieke zichtbare scharnieren en zijn eenvoudig te plaatsen door onder en bovenaan in het deurblad een holte te boren. lepelboor meegeleverd in pivot-verpakking. Deurblad wordt manueel gesloten zoals een klassiek opgekast deurblad en draait open in beide richtingen 2 x 120. Desgewenst kan door eenvoudige plaatsing van een listel in de deurkast de 2 x 120 draairichting veranderen in 1 x 120.
Pivoterende glasdeuren Interieur beglazing D-Glas.
F 059 50 88 20. De binnendeur Clarit is gekenmerkt door zijn zijdelingse scharnieren en kan dus maar aan één zijde worden geopend en gesloten. Merk op dat dit type deur enkel in een houten omkadering met slag kan gemonteerd worden. De binnendeur Swingo is gekenmerkt door zijn veerscharnieren en kan toegepast worden voor alle binnendeuren waar het gebruik van een vloerveer moeilijk is en de omkadering zowel hout of uit een andere materie vervaardigd is. Eveneens is glas op glas montage mogelijk. De binnendeur Boetiek of vloerveerdeur kan aan beide zijden worden geopend en is zelfsluitend waarbij het glasblad automatisch op zijn nulpunt terugvalt. De mogelijkheid bestaat erin 1 of meerdere sloten te bevestigen en het draaipunt te verleggen.

Klassieke stijldeuren Moderne stijldeuren. Design blokdeuren Pivoterende deuren. Gefineerde designdeuren Gelakte designdeuren. Pivoterende deuren is een type binnendeuren zonder zichtbare omlijsting. Pivoterende deuren geven een hoog niveau van gebruiksgemak. Pivoterende deuren vertonen geen zichtbaren scharnieren. Daardoor geven ze een strak en sereen aspect aan je interieur. Pivoterende deuren kunnen perfect gebruikt worden in een grote hal of als doorgang naar bijvoorbeeld de keuken. Pivoterende deuren worden voornamelijk geplaatst daar waar een open doorgang perfect mogelijk had geweest. Glazen pivoterende deuren geven een prachtig modern uiterlijk aan uw interieur. ONTDEK ONZE DESIGN BLOKDEUREN. Hoekstraat 41 9200 Dendermonde Oost-Vlaanderen Tel.
Pivoterende voordeur Pivoterende buitendeur FritsJurgens.
Taatsdeur als buitendeur Taatsdeur als buitendeur. In een particulier woonhuis realiseerde FritsJurgens samen met één van haar partners een bijzondere exterieur taatsdeur. De pivoterende voordeur met een afmeting van 2717 x 1840 mm is in de bediening goed hanteerbaar en wind en waterdicht. De pivoterende voordeur is uitgevoerd in een gestabiliseerde deurplaat die in een donkere kleur is afgelakt. De pui kent geen wisselsponning aan de onder en aan de bovendorpel. Omdat het FritsJurgens taatsdeurscharnier niet in de dorpel maar in de deur zit kunnen standaard onderdorpels worden toegepast zonder bouwkundige ingrepen in de ondervloer. Dat is op een bouwfysisch kritische plek als de grens tussen in en exterieur wel zo prettig.

Contacteer ons